Cikibam Kitchenz

Siapa nak rasa Dadih Choc Moist?

Eh ada lagi? Serimuka, kek batik, Oreo Cheesecake, Dadih, Dadih 3 Layer.

Thanks pada yang dah order. Repeat order pun ramai. Selalunya kalau dah beli mesti akan repeat order! 

Area Klang dan Shah Alam.

Nak try? Just whatsapp - 017-6679078




Cikibam Dadih Choc Moist! Chocolatey!!!


Eh ada lagi! 

Lepas ni sticker akan ada perubahan sikit lah.. sebab bukan setakat kek or dadih je kami boleh buatkan untuk anda semua.. 


Siput seduttttt pun kami boleh masakkan!

Berbagai jenis lauk juga untuk memenuhi permintaan customer.. sesiapa yang nak buat makan-makan, jamuan di pejabat ke, potluck dgn kawan-kawan dan nak rasakan keenakan masakan kami boleh lah whatsapp laju-laju ke 017-6679078 

Tak payah pening fikir dan penat nak masak. Serahkan saja kepada kami!

UPDATE!!!

Dua hari lepas punya cerita hari ni baru nak update.. busy benar nampak nya.. terima kasih pada yang request #sambaludangpetai utk dinner mereka.. #cikibamkitchenz #minicatering #duittepihujungminggu #klang #shahalam 


Sambal udang dengan petai. Nak tak?

*The content of this advertisement rest solely with the advertiser and not the owner of this blog.

No comments:

Post a Comment